maanantai 12. marraskuuta 2007

Uuteen nousuun

No niin. Täytyy myöntää etten ole edes käynyt täällä pitkään aikaan. Nyt kuitenkin on puolustauduttava ja ilmoitettava että en ole unohtanut lukuharrastusta, ehei. Kävin tässä taannoin hakemassa Keuruun kirjastosta ehdottoman klassikon jota en, ihme kyllä, ole joutunut kouluaikana läpi kahlaamaan. Ja mikäs se on... tattadadaadadaa: Aleksis Kiven Seitsemän veljestä. Olen siis oikeilla jäljillä. Vielä en ole kovin pitkällä, mutta jospa se nyt tästä kun käyn uusimassa lainan... Laitan tänne sitten taas mielipiteitäni kyseisestä kirjallisuus kokemuksesta.

Niiskuneiti

1 kommentti:

myy kirjoitti...

Hei, hyvä Äng! Mä luen vaan historiaa, Aapo sanoi, että hän on ainoa, joka enää lukee mitään, mutta lupaan joululomalla irrottautua vähäks aikaa pääsykoekirjoista ja lukea vaikka Kylän koirat.

Mutta kuulkaas nyt Aapo ja Äng, siellä sivun alalaidalla, kun olette julkaisemassa uutta tekstiä on merkintä: näytä kaikki. Eli tunnisteet, joista löytyy meiän kaikkien nimet:niiskuneiti, myy ja silakkainen (muikkunen). Valitkaa sieltä oma nimimerkki ennen ku julkaisette tekstin. Näin ei tekstiin tarvitse erikseen kirjoittaa, kuka on sen kirjoittanut ja lisäksi blogin oikealta puolelta voi klikata henkilön nimeä ja nähdä, mitä kukin on kirjoittanut. Eiks jepuli?