sunnuntai 29. heinäkuuta 2007

I'm guilty

Minä, Pikku Myy, olen syyllinen, että Nuharupi on saanut uuden kirjoittajan. Ei siis ole kyseessä enää siskojen kirjallisuusblogi vaan setämies on uusi vakiokasvo tällä sivustolla. Ja anteeksi vain, mutta olet Nuuskamuikkunen. Eikä Muikkunen ole irstas. Vai olisitko mieluummin Haisuli? Niin. Muikkunen olet ja sillä valkosipuli. Tai jos et halua todellakaan olla, niin vaihda itse tuo kuva, kun sen siihen jo ehdin laittaa ennen kirjoituksesi lukemista.

Olen myös syypää siihen, mitä Muikkusnuusku lukee. Eli minä tosiaan ostin alennusmyynneistä tuon tiiliskiven. Kun itselläni oli vielä Hakimit kesken, niin suosittelin sitä sedälle. Nyt nähdään, kuinka homma etenee. Hyviä lukuhetkiä.

- Pikku Myy.

1 kommentti:

abel OK kirjoitti...

No jot! Olenpa sitten reissuunlähtötunnelmissa onnistunut kadottamaan Nuharupi -sivun käyttäjätunnuksen ja salasanan. Olisin kirjoittanut viimeisimmästä lukukokemuksestani vuolaan ylistysartikkelin. Se täytyy tehdä sitten kun mainitsemani tunnukset löytyvät.

Vihjeenä voin sanoa, että on tullut kolmessa päivässä luetuksi kolme kirjaa, yhteensä 612 sivua. Eikä takuulla dostojevskia!

tsere Nuuskamuikkukseksi tuomittu setämies