sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Lukupiiri aktivoituu

Olen mukana (innolla!) seuraavassa lukupiiriurakassa. Giljainin ehdotuksen mukaisesti, lukekoon jokainen meistä suomalainen klassikkokirja, joka on kirjoitettu ennen 1970-lukua ja kirjoittakoon tänne arvion opuksesta.

Giljain on siis valinnut Putkinotkon. Kertokaa te muut, mikä kirja teillä pyörii mielessä. Itsellä on vielä vähän tuo Suomen poliittinen historia kesken, mutta sen jälkeen suunnistan kirjastoon. Sovitaanko, että kesäkuun aikana kirja olisi luettu ja arvostelu kirjoitettu tänne?

2 kommenttia:

Paveskives kirjoitti...

Khyl, kesäkuu on Quma! Joku Maiju Lassilan Tulitikkuja lainaamassa olisi aika näpsäkkä, näin vinkkinä. Ilmari Kiannon Punaista viivaa on näkynyt kotopuolessa, mutta siitä taitaa tällä olla jo arvio. Vaan eipä se estä lukemista. Sillanpään Hurskas kurjuus löytyy Vanhalasta myös, samaten Waltarin Sinuhe, Kilven Kirkolle ja Alastalo yms. yms... :)

myy kirjoitti...

Meinasin aluksi pyytää vinkkejä, kunnes päätin, että tyydyn omaan mielikuvitukseeni.

Mutta tulihan niitä pyytämättäkin, ehkäpä ounastelit aivoitukseni? Waltarit on luettu, samoin The Red line, mutta harkitsen Sillanpäätä.. tai sitten tuota Lassilaa. Noh, ans kattoo nyt.