lauantai 26. kesäkuuta 2010

Kesälukemishaaste!

Ei ole pitkään aikaan ollut lukuhaasteita, joten katkaistaan kuiva kausi. Ehdotan, että kaikki lukupiiriläiset poimivat parhaiten myyneiden kirjojen listalta sellaisen kirjan, jota ei ole vielä aikaisemmin lukenut. Arvio sitten tietysti Nuharupeen.

Linkki löytyy tästä. Toivottavasti kukaan ei nyt vedä herneitä nenään siitä, että käytän näin epäluotettavaa lähdettä kuin Wikipedia. Eiköhän tuo lista suurin piirtein paikkansa pidä.

Ai niin, ja jos ei kiinnosta lukea vain yhtä kirjaa, niin onhan samalla sivulla lista eniten myyneistä kirjasarjoista.

Itse taidan valita kyseiseltä listalta Harper Leen Kuin surmaisi satakielen.

Mitäs sanotte haasteesta?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

wikipedia on järkäle, vankka peruskallio, ihmiskunnan tiedollinen perusta. jotka wikiä moittii, haluaa vain keulia mukaviisaampia olevansa. turhamaisia ällöjä! otavan suuren jälkeen wiki on ykkönen.

tietää
jmi the stupidi-channell

sain synttärilahjaksi kirjan, Markku Into: "Outo kumi" n. 150 sivusta olen saanu luetuks kuudenneksen. ehkä arviota pukkaa joskus joulun seudulla. vaan tokkopa ole ko. teos niitä myydyimpiä.

niinvainen... tässä muistinkin, että VH:n Rauhanpiippu on vielä arvioimatta. (Lampaansyöjistä vissiin jo Nuhikseen jotain sanailtu?)

Myy kirjoitti...

Outo kumi. Kuulostaa lupaavalta.

Rauhanpiippu khyl edelleen arvioimatta. Enpä muista Jimin pitkään aikaan mitään sanailleen nuharupeen. Edes lampaansyöjiä ei taida sinun merkinnöistäsi löytyä.

Pellervo kirjoitti...

Olihan tuolla jokunen varteenotettava, pitänee lähteä käymään divarissa tai kirjastossa.

Myy kirjoitti...

Jes, hyvä Pale! Ainakin yksi itseni lisäksi haasteessa mukana.

G. V. P. Cash kirjoitti...

Kyllä,

luen Frank Herbertin Dyyni-kirjasarjan ensimmäisen osan.