sunnuntai 20. huhtikuuta 2008

Det var det

Puoliverinen prinssi on luettu. Ja olinpa väärässä!! Eli Tonks olikin rakastunut Lupiniin, Bill menee sittenkin naimisiin Fleurin kanssa (huolimatta siitä, että ihmissusi raateli Billin), prinssi olikin Kalkaros..

Kalkaros tappoi Dumbledoren. Eieeieieiieieiei.. En siltikään usko, että Kalkaros on täysin paha. Ehkä se tiesi, että Dumbledore on niin heikko, ettei se kuitenkaan selviäisi. Kalkaroksen piti näyttää olevansa Voldemortin puolella ja siksi tappoi jo muutenkin kuolemaisillaan olevan Dumbledoren..? Dumbledore kuitenkin luotti Kalkarokseen, joten ei Kalkaros voi täysin paha olla. En kestä näitä kysymyksiä, joihin en voi saada vastausta ennen huomista, jolloin toivottavasti saan Kuoleman varjelukset.

Sitten Harry-asiaan. Se on kuitenkin vasta 17-vuotias ja taikataidot ovat vielä hakusessa. Miten se siis voi ensinnäkin löytää kaikki Voldemortin sielun palaset ja lopuksi tappaa Voldemortin?? Ei voi olla mahdollista. Ja meni vielä eroamaan Ginnystäkin. No, nehän palaa yhteen myöhemmin, mutta kuitenkin.

En kestä! Haluan sen seitsemännen kirjan. Ja toivottavasti siinä on sivuja enemmän kuin 800! Kyllä, haluan olla mahdollisimman kauan vielä Potter-maailmoissani.

Ei kommentteja: