maanantai 21. huhtikuuta 2008

Potter-ahdistusta

Ihan hirveää! Minun täytyy odottaa iltapäivään saakka, että saan Kuoleman varjelukset. Sinänsä parempi vain, töitähän tässä on tarkoitus tehdä, mutta lounaalla olisi ehtinyt pari sivua lukaista. Nyt joudun kärvistelemään. Yhyy!

Ikävöin Harrya, Ronia, Hermionea ja Ginnyä. Tiedän, että ikävöinti helpottuu sitten, kun saan luettua viimeisenkin kirjan. Mutta en malta odottaa! Mietin jatkuvasti, mitä viimeisessä kirjassa tulee tapahtumaan. Olen tullut siihen lopputulokseen, että Dumbledore joko kuoli siksi, että hän oli käskenyt Kalkaroksen tappaa hänet tai sitten hän ei kuollutkaan. Nousihan Gandalfkin kuolleista, ei mahtavista mahtavin velho voi yhtäkkiä vain kupsahtaa. Haluaisin niiiin kovasti uskoa siihen, että Dumbledore ei ole kuollut. Toisaalta en halua herättää liikaa toiveita, sillä sitten olen taas pettynyt, jos se todellakin on kuollut.

Sellaisia ajatuksia. Ehkä pysyttelen vähän aikaa erossa kirjoista Kuoleman varjelusten jälkeen. Alkuunhan ajattelin, että mahdollisimman nopeasti pitää lukea kirja, joka nollaa Potterit. Mutta en sittenkään halua unohtaa Harrya heti viimeisen kirjan jälkeen, hehee. Nollaan tilanteen lenkkeilemällä, sillä off topicina mainostan nyt Ängin ja minun kuntoilukautta, joka alkoi tänään. Lisää siitä turunromantiikassa.

Ei kommentteja: